Acasă FASHION VIDEO: Noua campanie DON MEN pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018 a fost lansata...

VIDEO: Noua campanie DON MEN pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018 a fost lansata de curand

DISTRIBUIȚI

VIDEO: Noua campanie DON MEN pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018 a fost lansata de curand

DON MEN te ajuta sa intampini temperaturile scazute si iti aduce cele mai noi piese vestimentare, perfect create pentru a-ti oferi confort, libertate de miscare, dar si un plus de stil in acelasi timp.

La DON MEN fiecare detaliu este important, de la materialele alese pana la croiala, iar noile piese vestimentare pentru sezonul toamna-iarna 2017-2018 indeplinesc toate calitatile pentru o colectie de succes.

Prin aceasta campanie DON MEN pune accent pe stilul tinutelor de sezon, dar si pe versatilitatea acestora. Gecile scurte de toamna, gecile groase de iarna si gecile parka pot fi integrate cu succes in foarte multe tinute casual, smart casual sau mai elegante. Ele completeaza cu succes maletele, puloverele, camasile, sacourile si pantalonii de sezon, astfel incat intreaga colectie te va ajuta sa ai un look de succes in orice moment.

Te lasam sa vizualizezi clipul de campanie si te asteptam sa ne faci o vizita online sau offline, in SHOWROOM-ul situat in strada Washington nr.15. 

Din echipa pentru noua campanie fac parte: Raluca Luca (Creative Director), Iulian Damaschin (Model), Flavius Man (Hairdresser), Catalin Muntean (Fotograf) si George Noroc (Film si Montaj).